L'Armagnac Castarède - 1952 on arvokas vuosikerta, joka ilmentää ranskalaisen tislaamisen eleganssia ja perinnettä. Tammiastioissa kypsytettynä tämä Armagnac kehittää rikkaita ja monimutkaisia aromeja, joissa on kuivattujen hedelmien, vaniljan ja tammen vivahteita. Jokainen pullo on todistus Maison Castarède -talon poikkeuksellisesta osaamisesta.
Tämä 1952 vuosikerta on täydellinen keräilijöille ja harvinaisten väkevien juomien ystäville. Pitkän ja silkkisen jälkimaun ansiosta tämä Armagnac tarjoaa unohtumatonta maistamiskokemusta. Se toimitetaan laatikossa, mikä tekee siitä ihanteellisen erityisiin tilaisuuksiin tai arvokkaaksi lahjaksi. L'Armagnac Castarède - 1952 on todellinen nestemäinen taideteos, joka edustaa ranskalaisen perinteen parasta.
Käytännön distillaattorin luovuudesta syntynyt Rum Farol on syntynyt intohimosta tutkia uusia makuhorisontteja. Ainoastaan portugalilainen tuote, Rum Farol on tulos sokeriruokomehun luonnollisista käymis- ja tislausprosesseista, jonka aromiprofiili on taattu.
Munakoiso, oliivi, tomaatti ja paprikat muodostavat tämän seoksen, joka antaa tyypillisyyttä kastikkeillesi, lihatäytteille, kypsennetylle kalalle, terriineille ja muille kulinaarisille valmistuksille.
Colin-Ainesosat Ref:60159402
Pääainesosat: Tomaatti, paprikat, oliivi, munakoiso
Sisältöluettelo: Tomaatti, paprikat, oliivi, munakoiso
Lämpökäsittely: Ei
Viitteellinen annostus: 2–5 %
Väri ja visuaalinen: Valkoinen, punainen, vihreä ja musta
Pakkaus: 20 kg:n säkki
Lavointi: Eurooppalainen lava 500 kg
Armagnac Castarède vuodelta 1924 on poikkeuksellinen vuosikerta, joka ilahduttaa hienostuneiden väkevien juomien ystäviä. Tammiastioissa kypsytetty, tämä 40° Armagnac tarjoaa vertaansa vailla olevan maistamiskokemuksen. Nautitaan jälkiruokana, se toimitetaan tyylikkäässä laatikossa, joka lisää ripauksen hienostuneisuutta jokaiseen tilaisuuteen.
Suussa Armagnac Castarède 1924 paljastaa rikkaan ja monipuolisen makupaletin. Valkoisen persikan, tuoreiden sitrushedelmien ja mintun sävyt sekoittuvat harmonisesti, luoden unohtumattoman makuelämyksen. Suussa kestävyys todistaa tämän Armagnacin poikkeuksellisesta laadusta, kun taas lasin pohjalta vapautuu luumun, mausteiden ja vaniljan aromeja, jotka vangitsevat Armagnacin olennaisen olemuksen.